Každou poptávku našich plaveb řešíme individuálně telefonicky

Chcete nás kontaktovat?

Každý event je jiný a rádi si hrajeme s detaily. Proto je pro nás kontakt s hosty na prvním místě a veškeré rezervace probíhají pouze telefonicky. Při poptávce e-mailem to bude první věc, kterou s vámi budeme řešit. 

Loď Arwen

Telefonní čísla:

+420 702 001 268

+420 608 584 961

E-mail:
gastroeventkdekoli@gmail.com 

Facebook
@LodArwen

Instagram
@lodarwen_cz

YouTube

G_E_K_Catering 


www.gastroeventkdekoli.cz


TEAM_@lodarwen_cz

@lodarwen_cz
@s_rickymzabarem | @s_prikymzabarem

RICHARD "RICKY" 

Kapitán | barman & hostitel

Posádko ahoj,

jmenuju se Richard Vandlík, ale spíš mne budete znát jako kapitána Rickyho. 

Mojí celoživotní vášní je pohostinství, gastronomie, rum, veterány a lodě. Už pátou sezónu stojím za kormidlem gastro projektu Loď Arwen. 

Gastronomii se věnuji od raného věku a úplně sem jí propadl. Díky práci na zaoceánské výletní lodi, s níž jsme propluli Atlantský oceán a Karibské moře, se k lásce ke gastronomii přidala ještě láska k lodím. Po návratu do Česka mne náhoda dostala na vlny Vltavy, které brázdím doposud. 

V rámci plaveb a cateringu se zaměřuji na bar, ale díky kolegům postupně pronikám i do tajů kuchyně. Měl jsem obrovské štěstí a pracoval po boku barmanů z legendárního pražského Bugsy's baru, účastnil se světových barových školení a nadále se učím od těch nejlepších v oboru. Nejvíc mne ale při mé práci inspirují samotní hosté. Mým cílem je odevzdat zákazníkům komplexní zážitek, s úsměvem a nonšalancí. 

TOMÁŠ "PRIKY" 

1. důstojník | profi flair barman & hostitel 

Loď ahoooj!

Jmenuji se Tomáš Prückner, ale každý mě zná pod přezdívkou Priky.

Gastronome mě provází odmala a už na základní škole jsem věděl, že pohostinství je oborem, ve kterém chci pracovat. Po absolvování hotelové školy v Teplicích jsem se přestěhoval do Prahy, centra koktejlových barů a klubů. Zde jsem měl možnost naučit se novým věcem a také se naplno věnovat flair bartendingu. V něm jsem se zúčastnil soutěží nejen v Česku, ale také na světových šampionátech. Z Kuby jsem dokonce dovezl cenné kovy (1. místo Havana Club Grand Prix & 3. místo Havana International Competition). 

Gastronomie se stala mou přirozenou součástí. Zabývám se jí v jakékoli podobě, kdykoli a kdekoli. Třeba i na lodi. Součástí týmu Arwen jsem se stal poté, co mě Richard oslovil, abych se k jeho nádhernému projektu připojil. A stalo se....nyní na lodi míchám drinky...

S kapitánem Richardem máme jeden společný cíl, a to odevzdat vám komplexní gastronomický zážitek s úsměvem. Ať už na naší lodi Arwen, nebo kdekoli jinde. 

www.sprikymzabarem.cz